Lampaan talja on kaunis, kestävä ja ekologinen sisustus- ja käyttöesine

Myymme valkoisia, harmaita, luonnonmustia ja kirjavia Rygja -karitsan- ja lampaantaljoja, hinnat 80 -150 e koosta ja laadusta riippuen. Taljat ovat suuria ja niitä on sekä pitkä- että lyhytvillaisia. Tummat sävyt ovat kysytyimpiä ja  varastotilanne vaihtelee, yleensä valikoima on parhaimmillaan talvella!

 

Luonnonvalkoiset ja mustat sisustustaljamme ovat muhkeita,  noin 100-110 cm pitkiä ja niiden villan pituus on jopa 10-15 cm. Jos haluat kiharaisen, todellisen pehmeän katseenvangitsijan sohvallesi, sisustustalja on sellainen :)  Hinta 130 e+ pm.

 

 

 

Teemme myös tuotteita taljoista, mm taljatyynyjä! Näitä tuotteita teemme tialuksen mukaan, mutta valmiinakin saattaa olla muutamia. Kysy toimitusaikaa!

Pohjan koko n. 33x33 cm, villojen kärkiin jopa 50x50 cm. Valkoiset 55, muut värit 70 e.

 

 

Uniikki lahja!

Vanhalla norjalaisella painantatekniikalla koristelemme taljoja ja peittoja - vauvoille ja aikuisille. Muutamia valmiina, tarkista toimitusaika ja hinta.

 

 


Taljoja lähetämme myös postin tai matkahuollon kautta.

 

 

 

 

 

Hoitovinkkejä taljan ostajalle: Kun huollat taljaa oikein, se säilyy kauniina ja hyväkuntoisena pidempään!

  •  Tuuleta talja usein raittiissa ulkoilmassa.
  •  Harjaa taljaa kevyesti, varsinkin pitkäkarvaista taljaa, esimerkiksi harvapiikkisellä kammalla.
  •  Anna taljan jäähtyä ja puhdista se sitten puhtaalla pakkaslumella!
  •  Voit myös puhdistaa taljaa apteekista saatavalla magnesiumjauheella. Hiero jauhetta taljaan ja harjaa pois. Magnesiumjauheella tehty puhdistus suositellaan tehtäväksi ulkona.